Meet Niels, Data Science & Engineering consultant bij Navara AI!

Even voorstellen:

Hallo, mijn naam is Niels, Data scientist en Machine Learning Engineer binnen Navara. Ik ben 30 jaar en woon met mijn vrouw en pasgeboren dochtertje in het mooie Alblasserdam, op steenworp afstand van de beroemde molens van Kinderdijk. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te programmeren en boeken te lezen (over machine learning onderwerpen). Daarnaast ben ik gek op hardlopen, fitness, Formule 1, MotoGP en spelen met mijn dochtertje!

Wat deed je voordat je bij NAVARA ging werken?

Voordat ik bij Navara AI ging werken heb ik de eerste twee jaar van mijn loopbaan gewerkt als Data Analist bij Semmtech.
Daarna heb ik de overstap gemaakt naar data science. Dit heb ik eerst een jaar bij een Praesto Consulting en later een jaar in het opleidingsprogramma bij Xccelerated.

Waarom heb je er voor gekozen om bij NAVARA te gaan werken?

De mensen en uitdagende projecten! Maar vooral de mensen. Voor mij is het enorm belangrijk dat ik slimme, gedreven en leergierige mensen als collega's heb die een passie hebben voor het vak. Zoals de gemiddelde Navariaan dus!

Wat vind jij het leukste aan je rol?

Complexe open vragen omzetten naar concrete probleemstellingen om vervolgens met mijn data science toolbox een pragmatische oplossing te bouwen.

Hoe creëer jij impact?

Underpromise, overdeliver! Altijd een klant proberen te verrassen met een goede oplossing en geen genoegen nemen met 'dit is te lastig''.

Uiteraard vereist dat veel zelfstudie om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste frameworks en A.I. kennis. Daar helpen de Navara kennissessies bijvoorbeeld goed bij!

Wat vind je van werken bij NAVARA?

Top! De projecten en collega's zijn precies wat ik zocht toen ik de overstap maakte van Xccelerated naar Navara.


Welk advies zou je aan iemand geven die overweegt om de consultancy in te gaan?

Als je van diversiteit houdt en niet vies bent van hard werken en jezelf blijven ontwikkelen, dan is consultancy bij Navara iets voor jou!

We ignite. We perform. We improve.

We ignite.
We perform.
We improve.

Let's connect ›