Meet Jeroen, Consultant bij Navara in de unit Digital engineering-Trade

Even voorstellen:

Hoi, ik ben Jeroen Vollenbrock!

Ik ben een veelzijdige software-engineer met een sterke hardwarefocus en ben sinds mei 2020 werkzaam bij Navara binnen de unit trade.

Ik ben gespecialiseerd in Embedded systems, maar met ruime ervaring in Full Stack Development en Cloud Infrastructure.

Wat deed je voordat je bij NAVARA ging werken:
Voordat ik bij NAVARA ging werken was ik werkzaam als Lead engineer bij start-up Athom. Daar werkte ik full-stack aan verschillende hardware, software en cloud onderdelen voor Homey, een smart home assistent.

Waarom heb je er voor gekozen om bij NAVARA te gaan werken:
Ik was op zoek naar een nieuwe werkgever met mogelijkheden om mijn profiel verder te verbreden en nieuwe uitdagingen te brengen. Ik ben erg onder de indruk van het brede scala aan projecten, expertises en innovativiteit van de projecten waar NAVARA aan werkt, en heb hier een goede match gevonden.

Wat vind jij het leukste aan je rol:

Er zit ontzettend veel afwisseling in de projecten. In het afgelopen jaar heb ik mij bijvoorbeeld o.a. bezig gehouden met Quantum Computing, e-Commerce, evenementenregistratie, de energiemarkt en enkele MVPs voor nieuwe start-ups.

Hoe creëer jij impact:
State-of-the-art oplossingen binnen de laatste proven tech-stacks bouwen, en altijd kritisch meedenken vanuit een goede MVP-mindset!

Wat vind je van werken bij NAVARA:
Super! Ik voel me erg gewaardeerd en ben ontzettend blij met de omgeving en manier van werken.

Welk advies zou je aan iemand geven die overweegt om de consultancy in te gaan?
Als Consultant kom je in aanraking met veel verschillende technologieën en omgevingen. Het is daarom belangrijk om na te gaan of je daarvoor open staat en je ook actief je kennis wilt uitbreiden. Het is namelijk zeker niet zo dat je als consultant alleen maar adviseert of begeleidt, je zal er zelf ook echt mee aan de slag gaan!

We ignite. We perform. We improve.

We ignite.
We perform.
We improve.

Let's connect ›